tisdag 31 maj 2016

Hon åkte iväg

inte för att hon såg så pigg ut i morse, men mentorn skulle hämta och då brukar hon inte backa ur. Hem kom hon som en urvriden disktrasa.

Nu är inte bristen på anpassning orsaken, de anpassar krav och situationer på ett bra sätt i skolan. Nä Miss W har fått för sig att hon ska inte gå och lägga sig på kvällarna/nätterna. Ärligt talat så vet jag inte hur mycket hon sover men det är för lite i alla fall.

Hon hade gärna kvitterat ut sommarlovet redan nu, det kvittar att de ska göra lite roliga saker sista veckan, tror att hon hade avstått alla de aktiviteterna om hon bara slapp gå till skolan före augusti.

Alla skolungar är trötta på skolan nu, men våra bara signalerar det annorlunda, en som stannar hemma och en som har lite mer kontrollbehov än vanligt.

Vi inväntar ett överlämningsmöte på skolan, vi tror att det behövs anpassningar för att Miss C ska kunna fungera optimalt på mellanstadiet. Nu vet vi förstås att Miss C får en superb klassföreståndare men det hjälps ju inte om kraven blir för stora. Miss C är inte heller riktigt på banan när det gäller en del anpassningar som vi tror behövs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar