tisdag 4 augusti 2015

Vissa dagar vill man bara dra täcket över huvudet

idag är en sådan dag. Barnen är helt slut efter en intensiv skolvecka. Miss C använde sina mest utstuderade metoder för få igång mig under förmiddagen. Själv var jag så trött att jag orkade inte ens varva upp och bli irriterad.

Absolut det värsta som kan hända en lördag är att Miss C måste följa med på hundkurs, det blir tjat de luxe och mycket spring i benen. Öronen stängs på något konstigt sätt. Även om man säger till att så måste det fungera när vi är iväg så stannar den diskussionen kvar i minnet tills vi är på plats och sedan odlar hon oron över alla nya människor.

Miss W får givetvis en brytning när vi sitter i bilen på väg till hundkursen för att vi kommer för sent, vilket vi inte gör, men i hennes hjärna springer tiden iväg och det skapar oro hos henne.

Summa summarum blev Miss C sprang omkring, varvade med att hon måste dricka, helst av vattnet som Miss W hade med sig in på hundträningen, att försöka stanna utanför det utrymme som träningen pågår i finns inte i Miss C:s värld, sliter sig hunden då blir det kaos i Miss C:s hjärna och hon vet inte vilket ben hon ska stå på. När detta hänger så brukar vi säga att låt de vuxna ta hand om detta, denna förmaning stannar kvar ungefär tills nästa gång hunden sliter sig.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar