torsdag 12 maj 2016

Mentorn är på vift

då är Miss W:s ork på vift också. Det finns andra än mentorn som hon tycker är ok men när det ska göras nationella prov i de ämnen som hon avskyr mest samtidigt som mentorn är på utbildning, då är det bara kört.


Miss W har lyckats ta sig till skolan två dagar denna veckan men det går inte beskriva hur hon har mått på eftermiddagarna och kvällarna. På grund av detta drar hon ju energi från oss andra och inte har någon av oss andra något energiöverskott att ge bort.


När det gäller Miss C så fungerar det skapligt med skolan men kraven börjar ju stegras även för henne och man märker det främst när det är dags att lägga sig att det har blivit för mycket. Bra dagar så går hon och lägger sig utan några större krusiduller men när orken börjar tryta då blir det förhandling om att någon ska följa med och ligga hos henne när hon somna och så förhalar hon allt från medicinintag till pyjamas till tandborstning. Eftersom vi har samma rutin varje dag är det rätt träligt att behöva tjata varje dag under terminerna.


Nu ska Miss C börja mellanstadiet och jag tror att man måste anpassa en del för att inte hennes energi ska ta slut, frågan är bara om Miss C själv kan tänka sig de anpassningar som måste till.


För Miss W:s del så är vi ju räddade av det extra år i grundskolan som vi blivit beviljade, det som inte hinns med nu får de ta nästa år, kanske i början på höstterminen typ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar