onsdag 8 juli 2015

En varm helg senare

Jubel över att det är bättre väder inför semester ersätts av muttrande om att det är för varmt, känns detta igen?

Nåja, saker man ju göra ändå, vi valde att städa ur gömmorna i huset. Det blev några vändor till tippen. När det är så här varmt jobbar man inte så långa stunder i taget.

Barnen hade vattenkrig och var nöjda med det.

Lördagskvällen ägnades åt 50-årsfest, grillfest, otroligt lyckat, go mat, fint väder, badmöjligheter och kubb. Men framåt kvällningen kom myggen fram, även om vi hade myggmedel på
 
 så satte de sig i alla fall. Hann slå ihjäl några stycken. Om jag mot förmodan känner för att lämna blod kan jag sluta tänka nu, myggorna tog så mycket att det tar 3 - 4 månader innan jag kan lämna något.

På söndagen fortsatte vi vårt städande utomhus, ännu varmare att städa då. Vi bestämde att kl 15 skulle vi sluta och köra och bada. Hela familjen var nöjd med det beslutet, vi har ju långgrunt så det förslår där vi badar så det var nästan varmare än att bada i badkaret.

Gå och lägga sig är ju knappt att tänka på när det är så här varmt, man blir ju kokt i sovrummet så efter helgen är vi rätt möra.

Alla tänkta aktiviteter ligger på is till en annan dag för de små i familjen vill göra vad de brukar göra och inte utflykter.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar